dijous, 19 de febrer del 2015

L'AMPA Informa

LA JUNTA DE L’AMPA INFORMA

Us presentem el resum de la reunió de l’AMPA del dia 4 de febrer de 2015.
Propera reunió de l’AMPA: dimecres 11 de març de 2015 a les 21h a la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, Carrer d’Elkano,  24
Us hi esperem!!!!

1. Informació consell escolar

10 de desembre 2014
Va ser el primer Consell Escolar després de les eleccions i es va fer el traspàs dels antics membres als nous. Durant els propers dos anys els representants de les famílies seran:
Amàlia Robb
Eva Porta
Neus Ayza
Sílvia Farrés
Marian González (Representant famílies sordes)
Oriol Vidal (Representant AMPA)

I acaben la seva etapa al Consell Escolar:
M. Àngels Fonollosa
Laura Albet
Cristina Malgrat

Els hi agraïm molt la seva tasca i la seva dedicació!

Es varen definir els participants a les comissions del Consell Escolar.
S’adjunta document amb la composició de totes les comissions.

2. Informació comissió permanent

12 de gener
Es convoca comissió de menjador pel 28 de gener i econòmica pel 29 de gener. Tal com es va explicar a l’Ampa Informa del mes de desembre, des de Nadal hi ha un monitor més de reforç per P3, P4 i P5 per quan van a la piscina, perquè es pugui quedar a l’escola amb els nens que no en fan.
El dia de carnestoltes no hi haurà rua i es farà una festa al patí. Això respon a una petició dels pares. L’escola està treballant per oferir un nou format de festa.

Permanent-econòmica-menjador 19 de gener
Aquest any l’IVA del monitoratge s’ha tornat a eliminar. Aquests diners que ens estalviem serviran per pagar un monitor de més que es necessita a l’hora de menjador per un nen que té necessitats educatives especials. Encara pot ser que sobri una petitíssima part de diners, es parlarà amb Pam i Pipa per millorar algun menú per a dies especials.

3. Informació comissió econòmica

29 de gener
Es van aprovar els comptes de l’escola. Hi ha un romanent de l’any passat de diners que va aportar el Consorci i que s’han de destinar a manteniment del bosc, les feines les faran els alumnes de l’escola Rubió i Tudurí.
Hi ha molta preocupació perquè han augmentat molt els impagats. Al Consell Escolar es tornarà a parlar de les solucions possibles.
S’haurà de modificar el funcionament de la gestió econòmica de l’Ampa perquè a partir d’ara s’ha de fer l’impost de societats. S’ha demanat un pressupost a una gestoria externa per saber que pot costar contractar aquest servei. Això també modificarà els pressupostos i balanços de l’Ampa que hauran de ser per any natural i no per any escolar.

4. Casal d'estiu

La proposta d’aquest any és fer un casal de circ xulíssim. Es va parlar amb el casal de Nou Barris i ho organitzaran conjuntament amb Valors IPP que farà la gestió i contractaran alguns monitors de Nou Barris que vindran a fer activitats d’arts escèniques. Es farà amb llengua de signes.
S’està treballant per fer una bona proposta pedagògica i amb bones activitats.

Valors IPP proposa que l’any que ve es faci una extraescolar d’anglès amb el mètode de Kids and Us.

5. Informació de les diferents comissions

Comissió web: estem a punt de tenir blog nou! Al llarg del proper mes estarà actiu.
Comissió menjador: al desembre els membres de la comissió i algunes altres mares/pares van anar a dinar i s’han recollit opinions i suggeriments.
El 28 de gener es va fer una reunió amb Pam i Pipa i se’ls hi va traslladar aquests comentaris. Pam i Pipa s’ha mostrat disposada a fer modificacions a partir d’aquestes demandes. S’eliminarà algun plat que costa molt que els nens se’l mengin i es modificarà algun altre. Es segueix buscant una solució per tal de que el menjar estigui més calent.
Per altra banda s’ha decidit que el proper taller que estava previst fer-lo per la tarda amb les famílies, es farà com a activitat de tarda només per als nens amb els monitors. Les famílies no s’han mostrat molt interessades per aquests tallers i en canvi es considera que val la pena aprofitar l’oferiment que fa Pam i Pipa. Serà sobre alimentació amb contingut pedagògic.

6. Delegats

Des de P4 s’ha demanat a l’escola de poder entrar a recollir els nens alguns dies per la tarda, de tant en tant, a dintre l’aula. Volen demanar una reunió amb l’escola dels delegats de P3, P4 i P5 per parlar-ne.

7. Precs i preguntes

No hi ha precs ni preguntes.